Konu: FOX TV de AnLat BakaLım Yarışması Salı Ara. 08, 2009 5:33 pm
FOX TV de AnLat BakaLım Yarışması ArkadaşLar çok doğal oLmuş tepkiLeeer
bulunacak Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
bulunacak Kelime: Diz - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa!
bulunacak Kelime: ZEBANİ - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi Çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah!
bulunacak Kelime: DUVAK - Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - Ohaaa!
bulunacak Kelime: TELEPATi - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... - Ihıhıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam, tele si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf bi kere de bil...
bulunacak Kelime: TiMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh!
Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.
Ben en cok bunu begendim ))) bulunacak Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha sıçtınız..! Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastiiiiiiiirr...
bulunacak Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy
Gülmekten iptal edildi...
bulunacak Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca?
bulunacak Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes..!
bulunacak Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre....
bulunacak Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge..
-Ayyy! Olmuyo bööle -başka şekilde anlat.. - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa.. okulaaa..
bulunacak Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? - Adet..?
bulunacak Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği!