HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_leftSana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_centerSana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_leftSana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_centerSana Sukütumu Hediye Ediyorum. Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

Sana Sukütumu Hediye Ediyorum.

YazarMesaj
XxezzaLe
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
XxezzaLe

Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Empty
MesajKonu: Sana Sukütumu Hediye Ediyorum.   Sana Sukütumu Hediye Ediyorum. Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 4:02 am

Sana Sukütumu Hediye Ediyorum...
Acılarımın uçsuz bucaksız diyarlarından yazıyorum sana bu satırları...
içimde birikmiş o kadar sancı var ki... kalbimi burkuyor hepsi...
söylenmemiş sözlerim bir çığ oluşturdu içimde...

hangi boşluğa dalsa gözlerim resmini çiziyor...
ne vakit şiir yazmaya niyetlensem varlığımın katili hayalin peşimde dolanıyor...
boğazımı ha sıktı ha sıkacak...
sessizliğini dinliyorum...
sen şuan kimbilir neredelersin...

bense medet umuyorum geçen günlerden...ve kayan yıldızlara dileğimi asıyorum...
bu yaranın hiç dinmeyeceğini yeni fark ediyorum...
Simsiyah boğucu perde gibi yokluğun...ruhumun pencerelerini kapatıyor...

yokluk kötü şeymiş bunu anlıyorum
ve lanet olası şarkıların nasıl can yaktığını...

gözlerim dalıyor otobüslere... sahi hangi otobüs seni bana getirecek?
söylesene yar ne zaman geleceksin söyle de en güzel halimi giyineyim
sade ve yalın
sende bana en güzel halinle gel hani o çok sevdiğim gülüşlerinle...

yar özleminle boğuluyor bu yürek...

birgün daha bitti işte...
seni bekliyorum....

yüreğime söylediğim yalanların son kullanma tarihi geçiyor...

Öyle özledim ki gülüşünü...Sabahlarıma GÜNEŞ gecelerime AY IŞIĞI gibi doğan o parıltıyı...ben artık gülemiyorum...gamzelerim çıkacak kadar...yanağıma elin dokunmuyor ya hep gözyaşlarımla ıslak...Seni çok özledim sevdiğim...çok özledim uzakları yakın eden bakışlarını...

asıyorum boynuma sensizlik iplerini...dipsiz kuyuya düşmek için bir adım kala
sana sükutumu hediye ediyorum....

zamanın akrebine mi saklandın yoksa yelkovanına mı bilemiyorum...
getirmiyor seni zaman...

ve anlıyorum
sen en çok beni bekletmeyi seviyorsun...

Sana Sukütumu Hediye Ediyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seni Bana Benide Sana Mahkum Ediyorum...
» Bu siteyi tavsiye ediyorum.
» Suskunum Sana..
» Yenildim Sana...
» ßiLiyorum uzaksın ßana