Mesaj Sayısı : 606 Points : 995 Kayıt tarihi : 17/12/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
Konu: Yasak Seni Sevmek Çarş. Ara. 22, 2010 2:36 am
Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır çiğneyemediğim Ve adına suç demişim seni düşünmenin İşlemişim şehrin en derinlerine bir çığlık gibi Bir yasak özlemine Bir yasak hayaline Bir yasak da düşlerime düşen gözlerine İşte böyle sarmaş dolaş yasaklarla ulaşabilmek isterken Engelleyemediğim kuralsızlığımdan Köreltemediğim merhametimle çakışır duygusal zaaflarımdan yararlanırsın Sen de bilirsin özlemlerin yasakları delik deşik ettiğini Bilirsin o oyunbozan yanımın en ayyuka çıktığı zamanları En katı yasağın yasaklara koyduğum yasaklar olduğunu Akşamları tok karnına aldığım iki tablet "SEN" Yerine yeni bir aşkı antibiyotik niyetine yutmak gelirken içimden Yasaklarımı anımsıyorum birden Öyle ya en öncelikli yasağımı sevdalara koymuştum ben Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır delemediğim Ve adına suç demişim en kuytu köşelerde hayalinle sevişmelerin Zaten sen bütünüyle yasaksın bana da benim yasaklarım senin sınırını aşanlara Bir yasak sen kokan nefesime Bir yasak seni anan dudaklarıma Bir yasak da tüm tonlarında yansıdığın gözlerime Yasak seni sevmek Yasak seni düşünmek Yasak ismini anmak ve düşlerime düşmemen için uykuya dalmak Bu şehirde tek başına yürümek sensizliğe Ya sen yasaksın bu şehir ile bana Ya bu şehir ile bu can bana yasak