Sen hiç benim seninkilere baktığım gibi bakmadın benim gözlerime.. Öyle sevgi olmadığından belkide.. İçin titremedi biliyorum dudakların dudaklarımdayken.. Öpüşmenin hazzını yaşadın sadece.. Ellerim ellerindeyken hiç bitmeyecek düşüncesi yoktu sende.. Zamanımı nasıl geçiririm derdiydi sendeki işte.. Sarıldığında kokumu çekmedin içine.. Sadece sarıldın öylesine.. Bunlara karşılık benimse ; Her baktığımda bir kez daha sevdi yüreğim.. Öperken beni çocuksu bir heyecanla afalladım bile belki.. Ya ilk olduğundan yada çok sevdiğimden.. Hani insan severse utanırmış ya.. Ellerin ellerimleyken hiç bırakma isterdim.. Hiç bırakma saatlerce öyle kalsın.. Zamansa çabucak geçiverirdi sensiz zamanlarımdaki durgunluğuna inat.. Sarılmaların biraz daha uzun sürsün diyeydi o şaşkınlıklarım.. O buram buram kokun hala burnumda.. İçime çekmekse bir daha sevmek adeta.. İşte ben senin o tüm umursamazlıklarına sevgisizliğine karşı böyle sevdim seni.. Gittin bittimi sanki.. Bitmedi.. Hiç biter mi.. Hergünüm özlem hergünüm bir öncekinden kat kat fazla acı.. Gözyaşı desen yalnızlığımın arkadaşı.. Dön gel desem, sende bitmek bir yana.. Hiç başlamamışım bunu bilmek daha çok yakıyor canımı