Uzun zamandır yazmak istediğim yazımı en sonunda kafaya koydum ve yazdım. Aslında günümüz çağında çok önemli olacak bu yazıyı çok çok önceden yazmam lazımdı. neyse başlıyorum.
Öncelikle Ne Alacağımızı Belirleyelim. MMC mi SD Hafıza Kartımı Alıcaz. Eğer Telefonumuzun hangi tür hafıza kartını kullandğını bilmiyorsak hemen hafıza kartını çıkartıp üstünedeki yazılanları okuyabiliriz. muhakkak SD yada MMC ibaresi vardır.
Bunu Belirledikten Sonra Telefonumuzun ne kadar a kadar desteklediğini öğrenmemiz gerekli. bunun için telefonumuzun web sitesine giriyoruz. ( nokia için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) Burada bir arama kısmına telefon markamızı girip telefonumuzla ilgili gerekli tüm bilgiye ulaşıyoruz ve Bu Bilgilerdeki Hafıza Kartı ile ilgili Olan Kısma Geliyoruz. Burada Mutlaka En Fazla Ne kadar desteklediği ve Optimim yani en uygun bellek miktarı yazar. Bu çok önemlidir çünkü 256mb'lık Önerilen bir telefona 1gb alırsak o kart çalışmaya bilir veya çalışır fakat doluluk oranı 256mb'yi aşınca telefon ciddi şekilde kasılma yapabilir.
2. Aşamayıda hallettikten sonra fiyat ürün karşılaştırması yapmalıyız. malum kazık yememek lazım bunun için ise mavibilgisayar.com ' a bakabilirsiniz.
Son aşamada ise kartımızın abidik gubidik bir markası olmamasına ve de Garanti süresinin olmasına mutlaka dikkat etmeliyiz. bu son madde diğerlerindden çok çok önemlidir.
işte bu 4 Aşamayı okuduktan sonra Gönül rahatlığı ile telefonumuzun sınırlarını büyütebiliriz.
Yazı Tamamen Bana (IiIxJ3aJ2oNxIiI ) Aittir. Kaynak Belirtilmeden Çalınmasını İstemiyorum. Saygılarımla IiIxJ3aJ2oNxIiI