HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
Tedavi Edici Rüyalar Poll_leftTedavi Edici Rüyalar Poll_centerTedavi Edici Rüyalar Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Tedavi Edici Rüyalar Poll_leftTedavi Edici Rüyalar Poll_centerTedavi Edici Rüyalar Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

Tedavi Edici Rüyalar

YazarMesaj
PaRem
Admin
Admin
PaRem

Tedavi Edici Rüyalar Empty
MesajKonu: Tedavi Edici Rüyalar   Tedavi Edici Rüyalar Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 9:22 am

Tedavi Edici Rüyalar

Tedavi Edici Rüyalar

Kehanetler niye bize bildiriliyor? Telepatik kehanetler, telafi kehanetleri, tedavi edici kehanetler, rüyalar vardır. Rüya ve kehanet temel olarak aynı şeydir, hiç fark etmiyor. Dünyanın bütün masallarında bu vardır. Hastalığınızı geçirecek olan o ilaç, derde derman şey size bildirilir vs. Bunu kim yapıyor? Kim veriyor, bu nereden geliyor? Hiç olmayacak bir iş. Aslında hiçbir bilgimiz yokken, şifa ile hiç alakamız yokken, diyorlar ki, falan otu al veya falan şeyi al, şu şekilde hazırla ve iç. Hiçbir şeyin kalmaz. Hakikaten o şekilde yapıyorlar ve sağlığına kavuşuyorlar. Tedavi edici rüyalar hakkında binlerce örnek var.

Tedavi edici rüyanın ortaya çıkışı o kadar büyük ihtimallere bağlı ki, yani şu nesnenin şu derde deva olmasının keşfedilmesinin milyonlarca tecrübeden sonra olması lazım. Farmakologlara göre, böyle bir şeyi bulmanın hiçbir imkanı yok, mümkün değil. Binlerce şeyin arasından sadece o ot veya malzeme gösteriliyor rüyada, al bunu hazırla diyor ve iş bitiyor. Kendi inancı ve realitesi buna müsait olunca, bu rüya meleklerin bize yardımından başka bir şey değildir, diyor hasta. O melek nasıl bir şey? O melek siz misiniz? Sizin gerçek varlığınızdan taşan bir bilgi midir? O melek sizin planınıza bağlı olan bir bilgi midir? O melek sizin rehber varlığınız mıdır? Artık bunlar biraz yoruma veya tercihlere bağlı bir husustur.

Tedavi Edici Rüyalar
1 sayfadaki 1 sayfası