HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
Farmville hileleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
Farmville hileleri Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
Farmville hileleri Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
Farmville hileleri Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
Farmville hileleri Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
Farmville hileleri Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
Farmville hileleri Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
Farmville hileleri Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
Farmville hileleri Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
Farmville hileleri Poll_leftFarmville hileleri Poll_centerFarmville hileleri Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Farmville hileleri Poll_leftFarmville hileleri Poll_centerFarmville hileleri Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

Farmville hileleri

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Farmville hileleri Empty
MesajKonu: Farmville hileleri   Farmville hileleri Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 10:09 pm

Program isterseniz hızlandırıcı olarak speederxp adlı programı googlede artıp indirin sonra programı açtığınızda tüm pc yi değil sadece belirli bir programı hızlandırmak için seçenek var onu kullanabilirsiniz Bu sayede hileyi 1 nolu hile ile kullanırsanız çok hızlı hareket edebilirsiniz

Extradan maco programları da deneyebilirsiniz öğneğin macroda kayıt a basıp tüm tarlayı ekersiniz sonr playa bastığınızda aynı mause harekeleri kullanılır bu sayede ekerken yolurmazsınız (ama macro kullanmak ban sebebidir) (önermiyorum)

Farmville hileleri Farmvi10

1.Hız Hilesi ile kullanabileceğiniz bir hile (alıntıdır)
Facebook'ta son günlerde herkes tarafından deli gibi oynanan çiftçilik oyunu Farm Ville'de en büyük sorun zaman ne yazık ki Sad Zamandan kazanmak ve daha çok para kazanmak için yapmanız gereken ise son derece basit; öncelikle 4 tane herhangi boy cins ve ebatta çit almanız gerekiyor. Bu çitleri daha sonra tarlanızın köşesinde çiftçimizi bu çitlerin ortasına gelecek şekilde koyuyoruz. Ve bu kare kısımdan çıkamamasını sağlıyoruz. Sonrasında ise "harvest" ve "plow" işlemlerini her zaman yaptığımız gibi yapmaya devam ediyoruz. Kurduğumuz çitlerden çıkamadığı için çiftçimiz yerinden yapmaya başlıyor bu işleri ve oyun inanılmaz hızlanıyor. Sonuçta o kadar hızlı harvest ve plow yapıyor ki siz tıklamaya yetişemiyorsunuz resmen Smile))) Sadece bu işlerde değil, oyundaki diğer tüm işlemlerde (meyve toplama, inek sağma, ağaçları toplamak gibi işlemler de) inanılmaz hızlanıyor.

2. Hızlı Exp Kasma (Bu bir hile değildir)
bildiğimiz gibi farmvillede en farzla bir günde 4800 exp (20*20 tarla 400 kare 4 saatlik 1 exp sebze =4800 exp) den daha fazla kazana bilirsiniz Tabiki sermaye ister
Buildings e verdiğiniz paranın %1 i exp olarak döner Örneğin 100.000 coin verdim 1.000 exp gelir
Ama Eğer Silme ekme yöntemi ile fasulye ekerseniz 15 coin fasulye 15 coin ekme 30 coine 3 exp yani %10 exp alırsınız 10 kat daha karlı 400 kare alana 12.000 coin harcayarak 1200 exp kasabilirsiniz bunu için tarlayı ekip fasulye dikmek sonrada silmek aradaki fark bu nun için ek gelirinizi kullanın her zaman paranız bi köşede kalsın

Alıntı:http://farmville.blogcu.com/farm-ville-hileleri-farmville-hileleri-farmville-hilesi-fa/6079319
http://hakkarimforum.eniyiforum.net
unknown

unknown

Farmville hileleri Empty
MesajKonu: Geri: Farmville hileleri   Farmville hileleri Icon_minitimeCuma Kas. 27, 2009 9:21 pm

Teşekkürler
ZıplayanCeset
Rütbeli
Rütbeli
ZıplayanCeset

Farmville hileleri Empty
MesajKonu: Geri: Farmville hileleri   Farmville hileleri Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 12:49 am

tşkler adminim lol!
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
IiIxJ3aJ2oNxIiI

Farmville hileleri Empty
MesajKonu: Geri: Farmville hileleri   Farmville hileleri Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 10:13 pm

paylaşım için tsklr
http://www.mardinliyiz.org

Farmville hileleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Farmville nasıl oynanır? Öğrenmek isteyenler buraya