HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_left"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_center"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_left"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_center"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "

4 posters
YazarMesaj
amazon35
Yüzbasi
Yüzbasi
amazon35

"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Empty
MesajKonu: "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "   "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeSalı Kas. 17, 2009 4:24 pm

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını...
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, kendi yolumu
çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, oku******dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, aşk peşinden neden
yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç
ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği
acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime
koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git''
dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş
sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin
gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can Yücel
ZıplayanCeset
Rütbeli
Rütbeli
ZıplayanCeset

"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Empty
MesajKonu: Geri: "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "   "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 1:45 am

tşkler cheers
HaSaN
Binbasi
Binbasi

MesajKonu: Geri: "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "   "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 6:34 pm

Paylasim için Teşekuler
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
IiIxJ3aJ2oNxIiI

MesajKonu: Geri: "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "   "Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. " Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 3:08 pm

paylaşım için tesekürler
http://www.mardinliyiz.org

"Yaşayarak Öğrenilirmiş...Emek,vazgeçmeyecek kadar,ama ÖZGÜR bırakacak sevmekmiş.. "
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayatımızda dinimizin gereği bazı davranışları yaptığımızda "hangi asırda yaşıyorsunuz?", "bunlar eskide kaldı", "modern olun", "sosyal olun" gibi tepkiler alıyoruz.
» Hz. Ali'ye "uluhiyet" veya "peygamberlik" isnad etme konusu
» Buz Devri-3 "Dinozorların Şafağı" online izle--Yüksek kalite
» Antivirüs programı "Avira antivir" önerilir.
» Windows Xp de Açılış "Hoşgeldiniz" yazısını değiştirme