HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
Okey Oyunu hakkında Poll_leftOkey Oyunu hakkında Poll_centerOkey Oyunu hakkında Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Okey Oyunu hakkında Poll_leftOkey Oyunu hakkında Poll_centerOkey Oyunu hakkında Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

Okey Oyunu hakkında

4 posters
YazarMesaj
KanKi
Yüzbasi
Yüzbasi
KanKi

Okey Oyunu hakkında Empty
MesajKonu: Okey Oyunu hakkında   Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeCuma Ekim 09, 2009 8:57 am

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] e girip üye oluyorsunuz.Üyeliginiz 2-3 saat sonra acılıyor.
Sonra [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresinden oyunu indirin.İndirdikten sonra giris yapmanız gerekir.Giris yaparken sol ust kısımdan 1.kat,2.kat .... yazıyor.Bu katlardan birini sectikten sonra salonlar listelenecek.Salon yanında salonda kac kisi oldugunu gösteren sayılar var.Giriş yapmanız için sayılar 100 den asagı olmalı cünkü en cok 100 kisi girebiliyor.(Gold uyeler icin bu engel yok).Herhangi bir salona girdikten sonra okey masaları listelenecektir.Bos masalara girebilirsniz.Dilerseniz yeni masa da acabilirsiniz.Masa yanında okey oyunun hangi türü oynandıgı gosterimde var.Örneğin 101,kastet,Renkli(düz okey) ..... şeklinde.

Herkese iyi eglenceler.
amazon35
Yüzbasi
Yüzbasi
amazon35

MesajKonu: Resimli anlatım   Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeÇarş. Ekim 14, 2009 1:04 pm

Okey Oyunu hakkında 34oyun12 oyuna giriş

Okey Oyunu hakkında 34oyun10 salonua giriş yaptıktan sonraki pencere

Okey Oyunu hakkında 34oyun11 oyuna başladıktan sonraki pencere
101 Prof

MesajKonu: Geri: Okey Oyunu hakkında   Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 5:34 pm

çok güzel olmuş eline sağlık
KanKi
Yüzbasi
Yüzbasi
KanKi

MesajKonu: Geri: Okey Oyunu hakkında   Okey Oyunu hakkında Icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 6:11 pm

teşekkür ederim
ZıplayanCeset
Rütbeli
Rütbeli
ZıplayanCeset

MesajKonu: Geri: Okey Oyunu hakkında   Okey Oyunu hakkında Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 12:57 am

tşkler adminim lol!

Okey Oyunu hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni 101 okey sitemiz
» Okey Masasına Reklam koyma
» 101 Okey nasıl oynanır hemen burdan öğrenin
» Dünyanın En zor oyunu
» .com'Lu konusma oyunu =)