HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_left17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_center17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_left17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_center17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

17 Ağustos'un hayret verici olayları !

YazarMesaj
XxezzaLe
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
XxezzaLe

17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Empty
MesajKonu: 17 Ağustos'un hayret verici olayları !   17 Ağustos'un hayret verici olayları ! Icon_minitimeCuma Ara. 24, 2010 1:00 am

O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camii'sinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor;

-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Camii’nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı
- sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

17 Ağustos'un hayret verici olayları !
1 sayfadaki 1 sayfası