|
| Adadığım Adaklar Dünlere | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
XxezzaLe Üst Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 606 Points : 995 Kayıt tarihi : 17/12/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
| Konu: Adadığım Adaklar Dünlere Perş. Ara. 23, 2010 1:35 am | |
| Adadığım Adaklar Dünlere Yarın Gözlerine Yazılmış Güzel Bir Şarkı Gibi Sensiz Dinlersem Bilki Gözlerini Unutmadım... Ne Çok Direndim Oysa..
Cevabını Bilmek Sorunun can yakıcı Ağırlığını Hafifletmiyormuş Zaman Sadece Bir Süs Kolumda
Tutki Gece Yorulsa.. Düşürse Ruhum Bir Yıldız Kayarken Sen mi Kayboluyorsun Ben mi...? Söyleme...! Volta Atıyorum İçimdeki Virajlarında.. Sadece Bir An Körkütük Sarhoş Olsam Kederimle Kontrolden Çıkar Gözyaşlarım, Sende Paramparça Olurum Tutuyorum Tüm Yolları Gelmiyorsun Gitmiyorum...
Varlığına Deliyken Yokluğuna Delir(e)memek Susuzluktan Dudakları Çatlamış Bir Ağıt Gibi Yakıyor Beynimi Tut ki Alev Alsa Senli Bildiklerim Sen mi Kül Olursun Ben mi ?
Özlem Sadece Bir Kelime... Adının Yanında Devrik Bir Cümleye Dönüşen, Deki Özleme ! Özlemek Haram Aslı Yok, Gördüğün Rüyanın Hükmü Yok
Hadi Boşa Tek Celsede Senimi Benden.. Hangi Bakışa Dokundun Da Gülüşünü Saklamadın Bana Benimdi Sandım Kadife Bir Uykuda Büyütürken Huzurumu Sanmalarım Hangi Yabancı Söze Vuruldu Böylesine ..?
En Fazla Sensiz Gibi En Fazla Sensizlik Kadar Bu Ömrüm... Küf Kokuyor Caddeler Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş Toplama !
Parmağımı Basıyorum Acımın En Kanayan Yerine Öfkem Alnının Ortasından Vuruyor.. Hayatı
Avuçlarımdan Düşüyor Yüreğin... Şimdi Sen mi Kanıyorsun Ben mi | |
| | | | Adadığım Adaklar Dünlere | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |