HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
Ne zaman mutlu olunur? Poll_leftNe zaman mutlu olunur? Poll_centerNe zaman mutlu olunur? Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
Ne zaman mutlu olunur? Poll_leftNe zaman mutlu olunur? Poll_centerNe zaman mutlu olunur? Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

Ne zaman mutlu olunur?

YazarMesaj
XxezzaLe
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
XxezzaLe

Ne zaman mutlu olunur? Empty
MesajKonu: Ne zaman mutlu olunur?   Ne zaman mutlu olunur? Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 11:34 pm

Ne zaman mutlu olunur
Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Sonra, bir çocu-ğumuz olduğunda, daha iyi olacağını düşünürüz. Sonra onlar büyüyünce daha mutlu olacağımızı; yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, hayatımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterir. Gerçek olan ise; şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır.

Eğer şimdi değil ise ne zaman?.. Hayatımız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip, her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir.

Alfred D. Souza der ki:

"Uzun zamandan beridir hayatın (gerçek hayatın) başlamak üzere olduğu izlenimine ka-pılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim haya-tımdı..."

Öyleyse sahip olunan her anın kıymetini bilelim!.. Unutmamalıdır ki; zaman hiç kimse için beklemez. Öyle ise şunları boşuna beklemeyelim, her an mutlu olmaya bakalım:
# Büyüyünceye kadar,
# Okulu bitirene kadar,
# İş bulana kadar,
# İşe başlayana kadar,
# 10 milyar kazanana kadar,
# Evlenene kadar,
# Çocuklar olana kadar,
# Çocuklar büyüyene kadar,
# Bir araba alana kadar,
# Bir ev alana kadar,
# Çocuğu evlendirene kadar,
# Borçları ödeyene kadar,
# İlkbahara kadar,
# Yaza kadar,
# Sonbahara kadar,
# Kışa kadar,
# Pazartesi sabahına kadar,
# Maaş gününe kadar,
# Tatile kadar,
# Emekli olana kadar,
# Hastalıktan kurtulana kadar,
# Ve, ve, ve, ölene kadar...

Ne zaman mutlu olunur?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Su Anda Mutlu Olmak Için Neye Ihtiyacin Var ?
» Zaman ve Ölümlerim
» Öyle Değerliymiş Ki Zaman
» 10 şey İçin Daima Zaman Ayır
» Zaman Eşkâline Ufku Derlemek İsterdi, Ne Yazık..