Mesaj Sayısı : 606 Points : 995 Kayıt tarihi : 17/12/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
Konu: /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Çarş. Ara. 22, 2010 3:40 am
Hapis Yattı yüregim Yine Dört Duvar Arasında Bu Sefer ki FarkLıydı Bu Sefer Eski Yıpranmı$ SayfaLara Göz Gezdirdim Ne cok $ey Ya$anmı$ Ne cok Ş$y Ya$amı$ım SeninLe Dün Gibi Sanki Ama Ben O Dün kü Gibi DegiLim Artık Beni O Kadar ÇCkmaza SürükLedin ki Artık Hayalini Görür Oldum Son Bir Bo$ Sayfa KaLmı$ $öyLe Ba$Lıyordu DizeLerim ÖLen SevgiLi Ruhun Pe$mi Bırakmıyor Nereye Baksam Sen Varsın Bu Kadar mı Cok Seviyorsun Beni Bu Kadar mıCok ÖzLüyorSun Suretimi Dokununca Canın Acıyacagnı BiLiyormiyor muSun Artık O kadar Gec Olduki O kadar $eyi Üzerime Bırakıp Gittin ki Ben Bile Bazen Altından Kalkamıyorum $imdi Sen RuhunLa Beni GözlüyorSun Sayfa Bitmek Üzere $imdi Sana Son SözLerimi SöyLeyecegim Bilirmisin Nefes Alırken BoguLmanın Ne Demek Oldugunu Peki O Nefes Sana Ait Oldugunu Duysan Önceden Hep Derdim ya Sana Senin NEfesinde BoguLayım Diye $uan ÖyLe Bir HaLdeyim ki BoğuLuyorum Adeta Ama Artık BoğuLmak İstemiyorum Ne Zamandan Beri Biliyormusun Bırakıp Gittiğin Günden Beri $imdi Al Bu SayfaLarın Hepsini Tek Tek Oku Yüreğine İ$Lesin Tek Satır Bile AtLamadan Bir DamLa Göz Yaşın Akarsa Bir Tek yüregin Cız Ederse Sakın Geri GeLmesin O Ruhun Sakın AkMasın O Göz Ya$ın..