HakkarimForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HakkarimForum

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Toshiba Satalitte Psl33E xp driver indir
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 5:36 pm tarafından appleleopar

» Bilgisayar Mimarisi 4.sınıf dersi
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 12:23 pm tarafından maviakar

» Olasılık ve İstatistik
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 9:22 am tarafından coderfff

» Bilgisayar organizasyonu ve mantık devreler(2.sınıf)
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimeÇarş. Mart 02, 2011 5:15 pm tarafından dervis_06

» vakit tmam seni terkediyorum..
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 2:19 am tarafından XxezzaLe

» Can çiçeği(m)sin... icimdeki
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 12:38 am tarafından XxezzaLe

» hersey sende gizli
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:03 am tarafından XxezzaLe

» senı sevıyorum ANLADIM
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:57 am tarafından XxezzaLe

» yagmuru sevdim
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:33 am tarafından XxezzaLe

En iyi yollayıcılar
XxezzaLe
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_left /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_center /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_right 
IiIxJ3aJ2oNxIiI
 /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_left /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_center /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Poll_right 
PaRem
ZıplayanCeset
Admin
HaSaN
Duygu
KanKi
iSHeK
.SERVAN

/..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../

YazarMesaj
XxezzaLe
Üst Kullanıcı
Üst Kullanıcı
XxezzaLe

/..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Empty
MesajKonu: /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../    /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 3:40 am

Hapis Yattı yüregim Yine Dört Duvar Arasında /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bu Sefer ki FarkLıydı /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bu Sefer Eski Yıpranmı$ SayfaLara Göz Gezdirdim /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ne cok $ey Ya$anmı$ /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ne cok Ş$y Ya$amı$ım SeninLe /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Dün Gibi Sanki /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ama Ben O Dün kü Gibi DegiLim Artık /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Beni O Kadar ÇCkmaza SürükLedin ki /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Artık Hayalini Görür Oldum /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Son Bir Bo$ Sayfa KaLmı$ /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
$öyLe Ba$Lıyordu DizeLerim /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
ÖLen SevgiLi /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ruhun Pe$mi Bırakmıyor /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Nereye Baksam Sen Varsın /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bu Kadar mı Cok Seviyorsun Beni /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bu Kadar mıCok ÖzLüyorSun Suretimi /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Dokununca Canın Acıyacagnı BiLiyormiyor muSun /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Artık O kadar Gec Olduki /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
O kadar $eyi Üzerime Bırakıp Gittin ki /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ben Bile Bazen Altından Kalkamıyorum /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
$imdi Sen RuhunLa Beni GözlüyorSun /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Sayfa Bitmek Üzere /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
$imdi Sana Son SözLerimi SöyLeyecegim /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bilirmisin Nefes Alırken BoguLmanın Ne Demek Oldugunu /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Peki O Nefes Sana Ait Oldugunu Duysan /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Önceden Hep Derdim ya Sana /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Senin NEfesinde BoguLayım Diye /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
$uan ÖyLe Bir HaLdeyim ki /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
BoğuLuyorum Adeta /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ama Artık BoğuLmak İstemiyorum /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Ne Zamandan Beri Biliyormusun /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bırakıp Gittiğin Günden Beri /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
$imdi Al Bu SayfaLarın Hepsini /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Tek Tek Oku Yüreğine İ$Lesin /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Tek Satır Bile AtLamadan /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bir DamLa Göz Yaşın Akarsa /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul
Bir Tek yüregin Cız Ederse /..Cünkü O Göz Ya$ı Senin Eserin.../ Virgul