|
| Öyle Bir Gidişti... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
XxezzaLe Üst Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 606 Points : 995 Kayıt tarihi : 17/12/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
| Konu: Öyle Bir Gidişti... Cuma Ara. 17, 2010 3:38 am | |
| Gitmek için güzel bir gün, Rüzgar hafif, yağmur yok, Arayanım soranım da yok, Bekleyenim olmadı zaten.
Bir kaç şiir, Bir fotoğraf albümü, Dilime düşen, Bir kaç şarkı sözü alacağım yanıma.
Hava karanlık, etrafta kimseler yok, Selam verecek bir arkadaş, Yada küfür edeceğim bir kaç serseri, Kimse yok, kedi köpek uykuda.
Toparladım herşeyi, Kapıyı açık bırakacağım, Bir hırsızın günahını alacağım belki, Maneviyatım yanımda, Onlar işine yaramazdı zaten.
Sokak lambaları yanmıyor, Zifiri karanlık yola çıktım, Önüme bakacak, Yada gözlerimin görecek gücü yok.
Koyuldum yola, Ayak seslerim kaldırımlara yankılı, Kulaklarımda ki ses sadece bu, Tak tuk, tak tuk. Gökyüzünde kara bulutlar, Yıldızlar uykuda...
Böyle bir gidiş bekliyordum kendimden, Kimse olmamalıydı, Caddelerde kendi ayak seslerim dışında, Kimsenin ayak seslerini duymayacaktım, Sanki herkes ölü, bomboş heryer, Sanki dünya dönmüyor gibi...
Öyle bir gidişti işte, Geldim geçtim bu dünyadan, Yanımda; Bir kaç şiir, Fotoğraf albümü, Bir iki şarkı, Ama hiçbiri işime yaramadı, Sonsuz bir uyku ve herşey çok sessizdi.
Şimdi nerdeyim bilmiyorum... | |
| | | | Öyle Bir Gidişti... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |